Om oss

Vår familj bor på en gammal släktgård som ligger i Årsunda, ca 20 minuter söder om Sandviken. Vi har skog och åkrar inpå husknuten och har promenadavstånd till sjön Ottnaren. Vi har sju egna hundar och två hästar, så som Ni förstår så är djur vårt största intresse!

fredrikJag (Fredrik) är en jaktkille som startade mitt intresse för hundar 1994 med en basset hound. Hon lärde mig det mesta om viltspår, vilket jag är domare för. Därefter kom min första älghund 1999 och med det också intresset för att döma löshundsprov. Med tiden har några fågelhundar tillkommit, vilket passar mig perfekt då jag tycker om att jobba och träna med hundar. Jag tycker om att vara aktiv så därför passar det mig att ha förmånen att kunna kombinera förvärvsarbete och eget företag.

 mariaJag (Maria) har alltid haft ett genuint intresse för djur och genom åren på gården har jag haft både katt, kanin, hund, får, gris, höns, kor och häst. Kort och gott trivs jag på landet och vill gärna dela med mig till djur och människor av den fina miljö vi lever i. Till vardags jobbar jag med personalfrågor inom kommunen. Jag är sedan 2014 utbildad friskvårdskonsulent och massageterapeut för hund.

Alina (dotter) som även hon har ett starkt intresse för djur och att de ska ha det bra, hjälper oss ibland när vi behöver vara lediga en stund och vi lämnar då med trygga händer över vår verksamhet till henne.

Anso är en härlig och glad tjej som är anställd i vårt företag. Hon har själv egna hundar och är utbildad för att arbeta med vårdhund. Hon älskar att pyssla om våra gäster och miljön de vistas i.