Kennel

Vår kennelverksamhet bottnar i ett stort hundintresse. Målsättningen är att ta fram friska och mentalt starka hundar med mycket jakt i. För närvarande har vi sju hundar, fyra jämthundar och tre irländska settrar. Nedan finner Du en presentation av dem som vi planerar att använda för avel!

flaxthumb75Flax är en lugn och trevlig hane och en fin familjehund som vill vara med där det händer. Jaktmässigt är han en bra hund med en enorm ”motor” som aldrig ger upp. Utställning 1CK.

 

juliathumb75Julia är en lugn och social tik med en räv bakom varje öra. På skogshöns fungerar hon bra pga sitt lugn. Utställning 1HP. Läs mer här om Julias valpkull, 11 februari 2012!

 

leiathumb75Leia går under smeknamnet ”grisen” pga sin envishet, men är för övrigt en lugn och stabil tik. Hon tog sin första merit på löshundsprov 20 månader gammal. Meriter JSUCH. Läs mer om Leias valpar som kom i april 2013.

Bua är en glad, sprallig och stabil tik. Hon har fått sin mamma Leias envishet och är arbetsvillig. Vi planerar att ta en valpkull på henne under 2017.