Stuguthyrning & förvaring

hedinsVi har förvärvat en grannfastighet för uthyrning och kursverksamhet, men även vinter- och sommarförvaring för säsongsbetonad utrustning så som husvagn, båt, skoter mm.

Vid torpet ”Hedins” finns alla möjligheter till avkoppling för Dig och Din hund. Huset har två sovrum, vardagsrum och kök men även ett vindsutrymme där många sängplatser ryms för den som klarar en lite enklare övernattning (typ luftmadrass). Alla möjligheter till självhushåll finns så som kyl, spis etc. El, sommarvatten och utedass finns. Vår charmiga ”Lillstuga” erbjuder sommartid en mysig upplevelse om svunnen tid med tidsenlig inredning och möblering.

Detta är den perfekta platsen för att anordna tex hundkurser, tävlingar eller teoretiska utbildningar. Tomten och omgivningarna har stora gräsytor, tallhed och möjlighet att ställa upp tex husvagn. Vi har även en stor inhägnad i skogen som möjliggör träning i naturlig miljö. Vi kan även ordna frukost och enklare middagar om så önskas.

Vi erbjuder även vinter- och sommarförvaring av säsongsbetonad utrustning så som husvagn, båt, skoter, motorcykel, släpvagn etc. Månadskostnaden beräknas från den första till den sista varje månad.

Priser
Hyra av stuga inkl övernattning. 1-8 personer 100 kr/natt och person. 9 eller fler personer 750 kr/natt.

Hyra av stuga utan övernattning (dagtid 12 tim). 500 kr.

Hyra av stuga veckovis. 2500 kr.

Förvaring säsongsbetonad utrustning. 200 kr/månaden.

Hyra av stuga per timme (för möten etc). 50 kr.

För speciella önskemål kan andra alternativ och priser diskuteras med oss.